Verdens forvaltere

199,95 DKK

Verdens forvaltere

Ti bidragydere giver forskellige perspektiver på bæredygtighed og forvalterskab. Målet er at være et positivt bidrag til debatten til refleksion og berigelse for læserne.

»Denne antologi er et interessant og tiltrængt bidrag til refleksioner over forholdet mellem den kristne tro og den igangværende klima og biodiversitetskrise. Dette udforskes gennem den kristne forståelse af forvalterskab – kaldet til at være verdens forvaltere.

Læseren præsenteres for forskellige perspektiver på forvalterskab af en række forfattere med forskellige indgangsvinkler. De forskellige perspektiver skaber rum for dialog, diskussion og refleksion, hvilket er en af de store styrker ved bogen. Som læser har jeg ikke været enig i alt, men bogen har givet inspiration til videre refleksion, for eksempel at vi må have blik for, hvordan vores handlinger i det nære har konsekvenser på et globalt plan. Små valg kan have store konsekvenser.

Forvalterskab er at få verden til at blomstre og lykkes, så den lyser i skønhed og overflod. Dette er et stort og vigtigt ansvar, som mødes med nåde af vores skaber.«
Lukas Julius Kaarby, cand.scient.pol.

Udgivelsesår: 
2022
ISBN: 
978-87-7242-396-8
Tema: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager