Splittet

99,95 DKK

Splittet

En dømt mand, der intet har at miste, møder en Guds mand, der intet har at vinde, og et lille stykke af himlen invaderer en god del af helvede.
-
Bogens to hovedpersoner lever i hver sit univers; den voksne mand, der hele sit liv har forsøgt at gøre det rigtige, men ikke har slået til - udadtil; den unge mand, for hvem alt mislykkes og som nægter at tage ansvar for sine handlinger. Mødet mellem disse to mænd sætter en kædereaktion i gang og forvandler begge parter. Den dømte unge mand og dydsmønsteret er begge splittet mellem liv og død, men nåden tager over, og begge oplever forvandling og frihed.

Forfatteren siger om bogen: "Splittet er romanen, jeg altid har ønsket at skrive. Den er helt forskellig fra mine tidligere bøger. Hvis en romanforfatter har et livsværk, er Splittet mit. Jeg håber, at læseren i sidste ende vil være enig, og at Splittet vil optage læseren længe efter, at sidste side er læst."

Om forfatteren
Jerry B. Jenkins er herhjemme især kendt som forfatter til Ladt tilbage-serien - den hurtigst sælgende fiktive voksenserie nogensinde. Seriens tolv bøger er solgt i over 70 mio. eksemplarer over hele verden. Jenkins har skrevet mere end 175 bøger. 20 af hans bøger har været på New York Times' bestseller-liste, heraf syv på førstepladsen. Han regner Splittet for at være sit livs mesterværk.
Jenkins er formand for bestyrelsen for Moody Bible Institute i Chicago.

 


 

Udgivelsesår: 
2010
ISBN: 
978-87-7068-036-3
Forfatter: 
Forlag: 
Tema: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager