Skyggernes Ø

199,00 DKK

SKYGGERNES Ø- En kvindes flugt fra penge og magt

'Skyggernes Ø' tager os med til Rhodos i år 227 før Kristus. Dette er en spændende historie, der viser hvordan selv det hårdeste hjerte kan blive forvandlet i mødet med Guds kærlighed og bringe liv til et menneske, der er udmattet af sorg og synd.

Medhustru og fanget i eget hjem
Tessa er oplær til at være kurtisane for rige og mægtige mænd. Efter 10 år hos sin nuværende protektor, den indflydelsesrige politiker Glaucus, har Tessa opgivet ethvert håb om frihed og kærlighed, og hun har lukket sit hjerte i. Men da Glaucus omkommer ved en voldsom ulykke, tændes et spinkelt håb om frihed i hendes hjerte. Tessa er den eneste, der kender til Glaucus' død, og hvis hun kan holde hemmeligheden skjult længe nok, kan hun måske arrangere en flugt...

På flugt
Tessa beder om hjælp fra den græske gud Helios, men finder i stedet en uventet allieret i Nikos, en græsk slave og i Simeon, som er Glaucus' jødiske tjener. Simeon viser Tessa en Gud, som er helt anderledes end nogle af de guder, hun har kendt indtil nu, og venskabet med Nikos begynder at bevæge følelser i hende, hun har gemt væk. Tessa prøver af al kraft at beskytte sit hjerte. Da et attentat bliver afsløret, må Tessa kæmpe for sin egen frihed og for dem hun er begyndt at holde af, medens stærke kræfter kæmper om magten på øen.

Udgivelsesår: 
2013
ISBN: 
978-87-71323849
Forfatter: 
Forlag: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager