Sendt til at gå ud og til at være sammen

198,00 DKK

 

SENDT til at gå UD og til at være SAMMEN

Jeg er dybt optaget af at ”leve de gode nyheder ud” og elsker at være i spændingsfeltet mellem ikke-tro og tro. Michael Bobjerg udfordrer os gennem sin bog til at forstå, at troen er livsnær og har et menneskeligt udtryk.

Jeg værdsætter, at han “skubber” troen og os kristne mere ud i det offentlige rum; på gaden, i supermarkedet, på studiestedet, i det pludselige møde med et andet menneske. Michaels bog både inspirerer og giver praktiske håndtag til at leve i dette felt, uanset hvem, hvor eller hvordan man er som menneske. Så som læser får man appetit på mere!

- Jesper Kure, præst i Kirkebyen, Kolding


Længes du efter, at flere mennesker omkring dig bliver helbredt og begynder at leve et liv med Jesus? Den længsel kan føre dig langt. Michael Bobjerg fortæller i denne bog om sin vandring fra en længsel blandet med frygt og tilbageholdenhed til en overbevisning om, at han og alle andre kristne er vigtige og brugbare i Guds plan for at bringe høsten i hus.

Siden 2013 har Michael Bobjerg været en del af en bølge af mission på gaden, der har rullet hen over Danmark. Han udfordrer dig til at lære nye måder at gå ud på – og være sammen på – uanset om du er introvert eller ekstrovert som person, eller om din kirkeform er inviterende eller missional.


Michael Bobjerg har været frikirkepræst i Middelfart og Aarup på Vestfyn og har arbejdet som journalist på Udfordringen. I dag leder han Apostolsk Kirkes Børn og Unge og er en del af Kirkeibyen i Kolding, hvor han er involveret i mission på gaden og gennem kirkens sociale arbejde.

 

Udgivelsesår: 
2019
ISBN: 
978-87-92459-831
Forfatter: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager