Samtidig

299,95 DKK

Af Magnus Malm - Om hvordan Gud blev menneske og hvad det har med os at gøre

288 sider, hæftet
Forlaget Boedal, 3. november 2017Hvad sker der med os i vores tid, vi, der er troende, søgende, tvivlende? Hvad er det, der opløser vores selvfølelse og identitet, samtidig med at vi aldrig har været mere optaget af, hvem vi er, og hvordan vi har det?


Magnus Malm tager os med på en tankevækkende rejse gennem samtidens kultur, psykologiske erfaringer, kirkens historie og Bibelens beretninger.


Han stiller blandt andet spørgsmålet, om det nu er så sikkert, at troen på Gud er en hjælp til at finde sig selv. Kan åndeligheden ikke lige så godt blive en flugt for den, der af en eller anden årsag har svært ved at håndtere livet?


Bogens omdrejningspunkt er, hvad kirkens bekendelse af Jesus Kristus som sand Gud og sandt menneske betyder i det konkrete liv. Hvordan hænger sandheden om Gud sammen med sandheden om mig selv? Hvad er forholdet mellem min tro på Gud og mine tanker, følelser og mål for mit liv?

 

Magnus Malm arbejdede i 1970’erne og 80’erne som journalist og var gennem 15 år redaktør for det økumeniske tidsskrift Nytt Liv. Siden 1992 har han arbejdet med retræter og åndelig vejledning for kirkemedarbejdere. Han har skrevet en række bøger, som alle er oversat til dansk, med "Vejviser" og "Bag billedet" som de mest kendte. Han er gift med Elisabeth og har fire børn og fire børnebørn.

Udgivelsesår: 
2017
ISBN: 
978-87-93062-22-1
Forfatter: 
Forlag: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager