Kære hr. tyv

148,00 DKK

Henning Krog begyndte først på året 2014 at skrive en række af sine oplevelser og betragtninger på Facebook.

Han fik hurtigt mange læsere, hvilket inspirerede til oprettelse af en blog. Siden har flere læsere opfordret ham til at udgive de bedste af sine indlæg i en bog, en opfordring, som nu er resulteret i nærværende ”Kære Hr. Tyv”.

Her kan man læse mange muntre fortællinger, blandt andet om at være modtager af fartbøder, om problemer både med snorkelyde af høj decibelstyrke og med en kolerisk plantageejer, der formaster sig til at fyre forfatteren og hans familie på grundlag af en lidt sjusket bundtning af julegraner. Forfatteren har også en del besvær med at sætte et puslebord op til barnebarnet og med at skaffe sig et medlemskab af Ældre Sagen, men henter til gengæld stor fornøjelse ved at deltage i en begravelseshøjtidelighed, hvis lige man aldrig før har læst om.

Også problemer og sygdom hører vi om og om hjælp til asylansøgere, misbrugere og sindslidende.

Men tilbage står glæderne: Glæden ved at give, glæden over øjeblikket, glæden ved at have en stor trivselsfamilie og et meningsfuldt arbejde og først og sidst og hele tiden: Glæden ved at have fået et spændende liv betroet af en skaber, der altid er kærlig og nærværende.

Bogen er velegnet som gave - også til kirkefremmede.

 

Udgivelsesår: 
2014
ISBN: 
978-87-9245-937-4
Forfatter: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager