Hvisken fra katakomberne

199,00 DKK

Hvisken fra katakomberne
Skal kirken i en tid med krise og store forandringer satse på at udvikle en ny kristendom, eller skal den holde fast i gammelkendte former?

Ingen af delene, mener Magnus Malm, der i denne bog med vanlig skarphed analyserer trends og tendenser i kirke og samfund. Han afviser tanken om, at kirken skal tilpasse sig tidsånden, de herskende meninger – samtidig med at han kalder kristne tilbage til dialog med omgivelserne og engagement i samfundet.

Bogens ni skitser til en kristen modkultur kan ses som udtryk for en bevægelse, der er i gang over hele verden i dag: Kristne i alle kirkesamfund forsøger at slippe ud af opsplitningen af deres liv – i åndeligt og verdsligt, i politisk og privat. Der er en voksende længsel efter at følge Jesus af Nazaret på alle livsområder og tværs gennem alle skel – og lade sig forandre ved at søge tilbage til rødderne.

"Bogen er skrevet i overbevisningen om, at den kristne kirke i bund og grund ikke kan fornys gennem noget, der ligger uden for den selv: trends, ideer, holdninger, metoder. Den er som et træ: det er alene fra rødderne, den kan få liv. Kun ved at vende tilbage til vores udspring kan vi forstå, hvor vi er på vej hen," skriver forfatteren i forordet.

Magnus Malm arbejder med retræter og åndelig vejledning i Svenska kyrkan. Han har skrevet flere bøger, som alle er oversat til dansk: Vejviser, Under mandeltræet, Fodspor i glastrappen, I Lammets tegn, Bag billedet og Et hjerte større end verden.

Udgivelsesår: 
2007
ISBN: 
978-87-89626-45-1
Forfatter: 
Forlag: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager