Giv slip

299,95 DKK

Giv slip

288 sider, hæftet
Forlaget Boedal 2017

 

Stadig flere mennesker verden over oplever, at en praksis med centrerende bøn beriger deres åndelige liv. I denne bønsform finder de en metode til at forstå betydningen af Jesu lære og til at komme ind i en dybere relation til Gud.

I Giv slip føjer David Frenette nye dimensioner til centrerende bøn, der blev udviklet i 1970’erne med fader Thomas Keating som en central skikkelse. Bogen er skrevet for at give erfarne udøvere en række redskaber til at nå mere i dybden med bønnen og ind i kontemplation, men den kan også anvendes af begyndere, der ønsker at etablere en praksis med centrerende bøn.

Et af bogens hovedbudskaber er, hvor vigtigt det er for os at kunne give slip – at lade alting være, at holde op med at anstrenge os og blot være i nuet, hvor vores egne handlinger viger for Guds nærvær og virke i hele vores liv.

Frenette lægger vægt på, at der skabes forbindelse mellem bønnen og hverdagslivet. Det handler om at integrere bønnen med dagligdagens aktiviteter, og at relationen og enheden med Gud ikke blot giver os et ståsted midt i en hektisk hverdag, men også en erfaring af enhed med vores medmennesker og alt andet i livet.

”Denne bog er efter min opfattelse den bedste, mest omfattende og mest praktiske bog om centrerende bøn. Davids Frenettes vigtigste åndelige gave er at fremdrage nye dimensioner og nuancer i den kontemplative praksis, solidt rodfæstet i åbenbaringen af Kristus, som alle former for kristen praksis peger hen imod og udgår fra.”
– THOMAS KEATING i bogens forord

Udgivelsesår: 
2017
ISBN: 
978-87-93062-23-8
Forfatter: 
Forlag: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager