Scandinavia

Søgte Allah - fandt Jesus

199,00 DKK
SKU: 1469

Søgte Allah - Fandt Jesus

Nabeel Qureshi beskriver sin dramatiske rejse fra islam til kristendommen, lige fra udvikling af venskaber, diverse undersøgelser og overnaturlige drømme undervejs. ”Søgte Allah, Fandt Jesus” fortæller på en spændende og tankevækkende måde, en stærk historie om sammenstødet mellem islam og kristendommen i en mands hjerte - og den fred han til sidst fandt i Jesus.

Øverst på formularen

 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,00 DKK

Kristendom og kulturkamp

299,00 DKK
SKU: 1745

Beskrivelse

Det er en kendsgerning, at kristendommen har spillet en afgørende rolle i Danmark i over 1000 år. Det gælder kristendommen både som tro i teologisk forstand og som kulturelt fænomen. Det er imidlertid også en kendsgerning, at kristendommen i begge henseender i dag udfordres af en række interne forhold i Danmark, men også, og ikke mindst, af den massive indvandring af mennesker fra helt andre kulturer i de sidste 50 år. Bogens 420 sider omhandler evolutionsteorien, abort, ægteskab imellem to af samme køn og mange andre emner.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,00 DKK

Inden jeg blev født

99,00 DKK
SKU: 1744

INDEN JEG BLEV FØDT er den anden bog i serien GUDS DESIGN FOR SEX, skrevet for at blive læst for børn i alderen 6 – 9 år. Med alderssvarende og ligefrem tekst og informative illustrationer. Inden jeg blev født forklarer sex som en særlig gave, Gud giver til en mand og hans, kone og dækker emner som: • Hvorfor Gud skabte drenge og pigers kroppe forskellige • Guds plan for kærlige ægteskaber og familier • De grundlæggende kendsgerninger om samleje, præsenteret i sammenhængen med ægteskabelig kærlighed og intimitet • Undfangelse og fosterudvikling • Barnefødsel og amning

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,00 DKK

Historien om mig

99,00 DKK
SKU: 1743

Det er aldrig for tidligt at begynde at give dit barn en praktisk forståelse af hans eller hendes helt særlige smukke krop, og hvorfor Gud har skabt den præcis, som den er. Historien om mig er den første bog i serien GUDS DESIGN FOR SEX, beregnet til højtlæsning for børn i alderen 4-6 år.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,00 DKK

Hvad er så vigtigt?

149,00 DKK
SKU: 1742

Hvad er så vigtigt

Dine forældre vil læse denne bog sammen med dig eller snakke med dig om den, når du har læst den på egen hånd. De vil besvare alle de andre spørgsmål, du måske har, og hjælpe dig til at forstå, hvilken smuk og spændende gave fra Gud, din seksualitet er tænkt som.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,00 DKK

Ansigt til ansigt med kendsgerningerne

169,00 DKK
SKU: 1741

Der sker flere ændringer i din krop og din hjerne i puberteten end på noget andet tidspunkt i dit liv. Puberteten markerer starten på store forandringer i relationerne til dine forældre og til det modsatte køn. Det er en spændende
og vidunderlig tid, fordi du endelig bliver en voksen, men det kan også være en stressende og overvældende tid. Hvis du ikke forstår, hvad det er, der sker med dig eller hvorfor, kan 12-16 års alderen ligefrem være skræmmende.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 169,00 DKK

Hvordan og hvornår fortæller du dine børn om sex

299,00 DKK
SKU: 1740

I bogen HVORDAN OG HVORNÅR FORTÆLLER DU DINE BØRN OM SEX tilbyder Stan og Brenna Jones hjælp til at etablere et bibelsk syn på seksualitet og fortæller om, hvorfor det er så vigtigt i dagens ”værdineutrale” samfund. Med udgangspunkt i Bibelen diskuterer de, hvordan du skal snakke med dine børn om seksuelle emner, og hvornår det er passende at fortælle dem hvad. Du vil finde vigtig og nyttig information om ting, som dine børn støder på lige fra deres allertidligste barndom til ind i teenageårene.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,00 DKK

Mød Jesus - klar, parat, find

49,00 DKK
SKU: 1730

Kan du finde....

Dette er en børnebog, som minder lidt om konceptet "Find Holger" - blot i en udgave for de mindre børn.

Gør dig klar til at møde Jesus, der er Guds Søn! Du kan lære en masse om Ham, når du hjælper med at finde tingene på billederne. Så, op på mærkerne, Klar-Parat-Find!

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,00 DKK

Min Første Huskevers Bibel

149,00 DKK
SKU: 1698

Min første huskeversbibel

Ny og sjov måde at lære bibelvers på! Min Første Huskevers Bibel er udviklet for at hjælpe børn med at lære bibelvers udenad. Den indeholder 22 vigtige og enkle bibelvers, som opbygger tro. Illustrerede bibelhistorier bruges som eksempler for bedre at forstå meningen med verset. Dette introducerer også de mindste for nogle af de mest kendte historier fra Bibelen.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,00 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Scandinavia