ProRex

Derfor tør jeg håbe

99,95 DKK
SKU: 977

Derfor tør jeg håbe

I en alder af femoghalvfems år forkynder Billy Graham i denne bog det kristne evangelium med stor styrke og indlevelse. Han har forkyndt det samme budskab gennem mere end halvfjerds år og er lige så klar i mælet i dag, som da han første gang stod frem på en talerstol.

Derfor tør jeg håbe

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Føbe

249,95 DKK
SKU: 1722

Føbe      

Føbe er en n roman om, en af de få navngivne kvinder i Ny Testamente.

Det er en spændende og gribende historie der levendegør Føbe og Paulus og flere andre af Romerbrevets kendte personer som aldrig før.

Forfatteren Paula Gooder er blandt Englands førende Paulusforskere. Hun har en ph.d. fra Oxford, hvor hun også har undervist. I dag er hun ansat ved St. Paul's Cathedral i London med ansvar for teologi og undervisning.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

I Guds Hånd

199,95 DKK
SKU: 1687

 

"I Guds hånd" rummer 365 andagter til opmuntring, trøst og ny kraft, skrev Herbert Neimanas, da bogen udkom første gang i 1988.

Andagtsbogen har et stærkt budskab om Guds kærlighed og omsorg til hver dag i året. Den er præget af Neimanas' varme og inderlige forkyndelse af frelsen i Jesus Kristus og livet med ham i troen på Gud Fader, Søn og Helligånd.

I Guds hånd
8. oplag

374 sider paperback med flap

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

At være i Kristus

129,95 DKK
SKU: 1686

At være i Kristus

Herdis Larsen er teolog og har studeret dels i Tølløse og dels tre år i Rüschlikon i Schweiz.

Hun har været præst i baptistmenighederne i Nibe-Løgstør og senest i Hals.

 Hvordan skal man kombinere kaldet til at tjene en fantastisk og almægtig Gud med en oplevelse af afmagt og personlig begrænsning på grund af sygdom? Det giver denne dejlige bog nogle svar på.

Med kærlig ligefremhed og diskret humor beskriver Herdis Larsen, hvorledes kald og kamp forenes og i virkeligheden kun kan udfoldes ved andre menneskers indgriben og hjælp.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 129,95 DKK

Hjem, hjerte sjæl

299,95 DKK
SKU: 1671

Hjem Hjerte Sjæl

 

Bogen giver dig inspiration til at indrette dit hjem, efter dit hjerte ved at bruge de ting der gør dig glad.

Der er en enkel kreativ guide til løsninger der vil gøre dig glad, hvem du end er, ung, ældre, kvinde eller mand, vi er jo alle forskellige derfor er der i bogen mange forskellige ideer, både til den travle, eller den der ønsker et hjem med sjæl eller måske savner lidt inspiration efter en skilsmisse eller flytning, samt den der mangler inspiration til at indrette sit hjem efter sine værdier.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Den stille stemme

129,95 DKK
SKU: 1663

Den stille stemme

Nu er Krista Frandsens efterspurgte andagtsbog genoptrykt,  nu i en ny opsætning og fin indbinding, lige til at have med i lommen eller tasken.

Velegnet som f.eks. værtindegave

192 sider lærredsindbundet med læsebånd.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 129,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - ProRex