ProRex

Derfor tør jeg håbe

99,95 DKK
SKU: 977

Derfor tør jeg håbe

I en alder af femoghalvfems år forkynder Billy Graham i denne bog det kristne evangelium med stor styrke og indlevelse. Han har forkyndt det samme budskab gennem mere end halvfjerds år og er lige så klar i mælet i dag, som da han første gang stod frem på en talerstol.

Derfor tør jeg håbe

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Ikke helt tilfældigt

199,95 DKK
SKU: 1777

Vi er alle blevet undervist i evolution. belært om den kendsgerning , at alle levende væsnerhar udviklet sig fra en primitiv encellet livsform og undervist i teorien, om at det er sket ved hjælp af tilfældige mutationer og naturlig udvælgelse.

I denne bog argumenterer forfatteren overbevisende for at de videnskabelige data hverken bekræfter evolutionens teori eller dens kendsgerning.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Generation savnet

149,95 DKK
SKU: 1771

Generation Savnet er en nødvendig og profetisk røst ind i en tid, der kalder på imødekommenhed og tilstedeværelse i hinandens liv, og hvor varme relationer er livsnødvendige for fællesskabet i menighederne.

 

. Nøden for mine forældres generation er vågnet i mig. Jeg tror, at Jesus er på udkig efter de mange, der engang regnede sig som kernen i menigheden, men nu føler sig fremmede samme sted. Er vi klar over, at vi er i fare for at miste en generation - på kirkebænkene søndag formiddag - og i Guds rige?

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Ligesom Jesus

149,95 DKK
SKU: 1770

Ligesom Jesus er både velegnet til personlig fordybelse og brug i studiegrupper. Desuden rummer den inspiration til undervisere og forkyndere.

Åndens frugt i Galaterbrevet kapitel 5 er et smukt billede på Jesus. Naturligvis var han fyldt med Guds Ånd, og det er Jesus, der bor i os gennem Helligånden. Jo mere vi bliver fyldt 

Bogen er forfatterens svar på, hvordan kristne kan efterleve Paulus' befaling om at leve og vandre i Ånden. Han vejleder i at passe og pleje den frugt, som kun Ånden kan bære i vores liv.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Fodspor i sandet

149,95 DKK
SKU: 1769

Fodspor i sandet

 

Bogen handler om hvordan den berømte historie om Fodsporene i sander blev til. Forfatteren fortæller gribende om hvordan digtet blev til, og hvordan det har båret hendes familie og også tusindvis andre mennesker over hele verden. Både i gode tider og også når der var vanskeligheder.

 

Digtet begynder sådan

 

Jeg havde en nat en drøm.

Jeg gik langs stranden med Gud ved min side.

Hen over den mørke himmel

blev scener fra mit liv lyst op.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Djævelske breve

199,95 DKK
SKU: 1764

.

Djævelske breve

Den gamle djævel Onkel Brandbæger skriver en række listige breve til sin nevø Malurt, om kunsten at forføre mennesker, i en skarp tone men med ironi og humor.

Djævelske breve er en rig og uudtømmelig kilde til fortolkning af den menneskelige tilværelse på ondt og godt.

C.S. Lewis dedikerede bogen til sin nære ven J.R.R. Tolkien.

 

Lewis siger i bogen:

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

En sorgens dagbog

129,95 DKK
SKU: 1763

 

En sorgens dagbog

C. S. Lewis skriver sin dagbog efter tabet af sin hustru efter kun fire års lykkeligt ægteskab.han skriver om sin smerte og tvivl, mens han hele tiden forsøger at holde fast ved sin tro.

Dagbogen beskriver stærkt og autentisk hvordan han i vrede og smerte kæmper fra sorg og fortvivelse til Håb

En sorgens dagbog er en moderne klassiker, der har givet trøst og indsigt til utallige læsere i hele verden.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 129,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - ProRex