LogosMedia

Grib!

199,95 DKK
SKU: 1189

Grib

75 andagter for juniorer skrevet af Carsten Hjorth Pedersen.

Brug andagtsbogen i familien og oplev, hvordan andagterne kan give jer et fælles udgangspunkt for samtaler om Gud og troen.

Brænder for juniorerne

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Multiværktøj for bibelbrugere

50,00 DKK
SKU: 1188

Multiværktøj for bibelbrugere« giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kan læse Bibelen, så du bliver endnu bedre til at finde guldet.

Brug det rigtige værktøj

Det rigtige værktøj er vigtigt, når vi skal reparere cykel, sy en kjole eller skrælle kartofler. Men det gælder også, når vi vil trænge ind i de bibelske tekster.

Bliv bedre til at finde guldet

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 50,00 DKK

Når troen bliver for trang

149,95 DKK
SKU: 1187

 

Når troen bliver for trang

Hvordan undgår vi at skræmme vores børn væk fra Gud?

»Jeg beder om, at mine børn ikke kommer til at hade Gud på grund af mig.«
Sådan svarede en deltager på en kristen konference, da han blev spurgt, hvad han frygtede mest.

Faldgrupper

I »Når troen bliver for trang« sætter Rob Parsons navn på nogle af de faldgruber, som forældre, søndagsskole- og klubledere kan falde i, så vi – uden at ville det – driver børnene væk fra Gud. Men bogen slutter ikke der.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Tegnets forsvarere

49,95 DKK
SKU: 1118

Tegnets forsvarere

Roman: For flere hundrede år siden førte fjendskab til, at landet Alfabeta-Nia blev delt. Nu har hadet hersket så længe, at de to riger står på randen af en storkrig.

 

Epsilon er arving til tronen i det ene rige. Dagen for hans kroning nærmer sig; men hvordan kan han redde sit folk fra den mægtige fjende? Epsilon og hans tilhængere har længe sat deres lid til Diateken – et ældgammelt symbol – og dens hemmelighed. Men er det muligt, at der findes hjælp i et symbol?

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Blandt fjender, Sarah serien 2

148,00 DKK
SKU: 957

Blandt fjender

Bind 2 i Sarah serien er fyldt med spænding fra første til sidste side.
Sarah er opsat på at hjælpe sin gode ven Marcus, som hun møder i bind 1. Hans kone og søn er taget til fange af vilde indianere og de skal findes og befries. Samtidig er der sygdom i Sarahs familie og de ekstreme livsbetingelser, som familien lever under er ved at ødelægge Sarahs befrielsesplaner.
Vil hun klare det?
Sarah serien er spændende, lærerig og engagerende læsning for alle på 10 år og opefter. Første bind hedder fremmed blandt venner

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 148,00 DKK

Ægte(fælles)skab

49,95 DKK
SKU: 867

 

Ægte(fælles)skab

De fleste forbinder livskvalitet med et godt familieliv. Men ægteskabet er i krise i vores samtid. Alt for ofte bliver fællesskabet ødelagt af smertelige kriser og samlivsbrud.

 

Her har kirken – med sin høje vurdering af ægteskabet – noget at byde ind med. Det handler ikke om de nemme løsninger, men Børge Haahr Andersen peger i denne bog på en række områder, hvor der er behov for, at kirken træder i karakter og viser ægte omsorg.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Sejr i tab

48,00 DKK
SKU: 849

 

Sejr i tab

Et norsk ægtepar havde store drømme om børn familie, hus og lykke. Men der kom ingen børn... Drømmesønnen blev hentet fra Thailand - en rigtig hjerteknuser indtil teenagealderen. Derefter blev Raymond hyperaktiv og vanskelig - i det ene øjeblik som en engel, i det andet kriminel. Til sidst tog han sit eget liv. Tilbage sad et ægtepar med alle spørgsmålene. Astrid og Harald Husby har på opfordring fortalt deres historie for derigennem at kunne være til hjælp for andre der har oplevet store skuffelser i livet.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 48,00 DKK

Råbet fra askedyngen

49,95 DKK
SKU: 848

Råbet fra askedyngen

"Hvordan kan du tillade det, Gud?" – Sådan kan råbet lyde, når vi oplever at vores verden brænder sammen og ligger i aske.                                                                               Fra første side er denne bog letlæst, og alligevel

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - LogosMedia