Kristeligt Dagblads Forlag

N.F.S Grundtvig

199,95 DKK
SKU: 1824

N F S Grundtvig

I efteråret 1940 indledte den toneangivende kirkehistoriker og professor Hal Koch en forelæsningsrække om Grundtvig på Københavns universitet. Hal Koch understregede Grundtvigs demokrati - og frihedsforståelse på et tidspunkt hvor den tyske besættelsesmagts tilstedeværelse påvirkede det åndelige og intellektuelle liv.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Lyden af stilhed

249,95 DKK
SKU: 1795

Lyden af stilhed tager udgangspunkt i Sjödins rejse gennem Wyomings ørkenlandskab. Her finder han stilheden i en hverdag, der ellers er præget af livlig snak og møder med mennesker, og han gennemgår en forandring, hvor en god stilhed tager bolig i ham.  Vi lever i en larmende tid. Tempoet er højt, trafikken vælter gennem byerne, og den digitale tidsalder lider af kronisk søvnløshed. Selv når corona tvinger os til at sætte tempoet ned, er mange opfyldt af uro. Vi har brug en modgift. Vi har brug for en god stilhed.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Sårbarhedens kraft

249,95 DKK
SKU: 1762

Fra den ene dag til den anden blev Per Arne Dahl døv på det ene øre og fik samtidig en kraftig tinnitus.Plagen var så stor at han ikke kunne fortsætte sit arbejde som biskop. Men de pludselige livsforandringer fik ham også til at indse at han ikke havde et sprog for sårbarheden. Livet havde indtil da lært ham at man ikke skal være svag. At man ikke skal lade sig mærke med noget...Dahl måtte lære at forholde sig til sin egen sårbarhed og opdagede at han fandt styrke i den. Fandt mod i at være åben omkring den og bede om hjælp.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Længslen er din gave

249,95 DKK
SKU: 1609

Længslen er din gave

Søren Kierkegaards bønner, omkring 100 i alt, foreligger ikke som en enhed, men er spredt ud over forfatterskabets opbyggelige taler og dagbøgernes mange tusinde sider, hvor de længe har levet en temmelig upåagtet tilværelse. Nogle af bønnerne i dagbøgerne har skitsens lidt henkastede karakter, andre er tydeligvis personlige, hvis ikke private, mens andre igen formentlig ikke har været tænkt som bønner, men alligevel har taget bønnens retning og fået dens form i løbet af skriveprocessen. 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Pas på parforholdet

199,95 DKK
SKU: 1561

Pas på parforholdet

En af de senere års mest populære bøger om parforhold udkommer i ny, flot udgave.

 

Mange bøger om parforhold tager fat, når skaden allerede er sket og det forhold, der engang var godt, ikke længere står til at redde. Derfor må vi sætte ind, mens vi stadig elsker hinanden!

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

De bedste Bibelhistorier

199,95 DKK
SKU: 1203

Alle de bedste bibelhistorier fortalt for børn i alderen 3 til 6 år.

I denne flotte børnebibel til de mindste fortæller biskop Steen Skovsgaard sjovt og i børnehøjde de bedste fortællinger fra bibelen. Alle de kendte historier er med: Fra Adam og Eva, Moses med de ti bud og Daniel i løvekulen til Jesu fødsel julenat, påsken, den barmhjertige samaritaner og alle de andre store lignelser.
Alle historier er illustreret med varme og sjove tegninger af Gill Guile.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Mærk Gud

199,95 DKK
SKU: 887

Kristelig Dagblads Forlag

Mærk Gud

Jeg vil hævde, at alle mærker Gud. Selvom langt fra alle vil forbinde det, de mærker, med Gud", skriver Henrik Højlund i Mærk Gud og fortæller om de erfaringer, som mennesker til alle tider har gjort sig med Gud. For han er ikke en fjern størrelse eller et abstrakt begreb, men dybt nærværende i menneskers liv. Det handler dybest set om at mærke efter!

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Kristeligt Dagblads Forlag