Forlagsgruppen Lohse

Bliv siddende

249,95 DKK
SKU: 1859

Bliv siddende

Åbenhjertig og velfortalt erindringsbog af professor emeritus Peter V. Legarth.

»Min gode ven og kollega gennem mange år Peter V. Legarth er en original. Det er, må man forstå, ikke sagt i ond mening. Men der er altså ikke mange af hans slags. Det kommer også til udtryk i titlen på nærværende bog: »Bliv siddende«, for det er ikke lige det, man forbinder med Peter.

Peter er også - det har jeg vidst i årevis - en uhyre dygtig teolog.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Muslimer møder Jesus

199,95 DKK
SKU: 1653

Muslimer møder Jesus

Fortællinger om flugt og ny tro

Et par tusinde muslimer er de seneste år konverteret til kristendommen og er blevet døbt i Danmark. I denne bog fortæller nogle af dem om deres flugt fra hjemlandet og om deres vej fra islam til en kristen menighed i Danmark. De kommer alle fra Iran eller Afghanistan.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Livets risiko-himmel og helvede

249,95 DKK
SKU: 1858

I »Livets risiko - Himmel og Helvede« giver 14 bidragydere hver deres vinkel på fortabelsens virkelighed set i lyset af fortidens og nutidens strømninger. Bogen er krydret med 13 citater fra personer i kirkelandskabet, som reflekterer over frelse og fortabelse, bl.a. Søren Abildgaard, Charlotte Baunbæk Dyremose og Sørine Gotfredsen. Bogen er redigeret af Jørgen Sejergaard, Henrik Højlund og Hans-Ole Bækgaard

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Ukendt Land

249,95 DKK
SKU: 1856

Ukendt land

Inge Bøgel Lassen har skrevet en roman om at være ung og navigere i ukendt land, hvor de store følelser og omgivelsernes krav er en del af livet.

Det er skønt at være ung! Hele livet ligger foran én. Der er så mange muligheder. Men samtidig er der så mange valg, der skal træffes. Og hvad sker der, hvis man vælger forkert? Hvis man ikke kan være den bedste?

Pernille og hendes jævnaldrende forsøger at navigere i ukendt land, mens de kæmper med forelskelser, relationer, perfekthedskrav og tro.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Sammen med Gud - afprøv nye mødesteder.

49,95 DKK
SKU: 1854

Sammen med Gud - Afprøv nye mødesteder

Ni bibelstudier af Helle Viftrup Kristensen

Gud møder mennesker på mange forskellige måder, og vi har sikkert hver især vores yndlingsmødested - et sted, hvor vi på en særlig måde oplever Guds nærvær.

Dette hæfte er en invitation til at afprøve forskellige måder at møde Gud på. Gennem ni samlinger med hvert sit bibelske omdrejningspunkt introduceres vi til nye mødesteder, hvor vi kan være sammen med Gud.

 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Læseguide til gammel testamente

199,95 DKK
SKU: 1853

Læseguide til Gammel Testamente

Gammel Testamente udgør mere end tre fjerdedele af Bibelen, men for mange nutidige bibellæsere er det ikke desto mindre den mest ukendte og samtidig den mest udfordrende del.

Målet med denne læseguide er at hjælpe læseren ved at skabe overblik og fremhæve vigtige pointer i de enkelte skrifter. Guiden tilstræber desuden at udpege de større bibelske sammenhænge, så læseren undervejs opnår en fortrolighed med teksterne og en evne til at grave dybere og gøre nye overraskende opdagelser.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Søg højt

249,95 DKK
SKU: 1852

Søg Højt  er en andagtsbog til særlige lejligheder.Den er beregnet til at blive taget frem, når en højtid nærmer sig ( for eksempel jul, påske, pinse) eller på en af landets eller familiens mærkedage ( foreksempel Sankt Hans, grundlovsdag, fødselsdage og dåbsdage).

Johannes Sølvsten Jønnsson, Politiinspektør i Rigspolitiet:  Søg Højt er efterfølgeren til Grav Dybt. Vi har 3 børn på 7,9 og14 år, og med Grav Dybt - og nu også Søg Højt - Har vi fået nogle andagtsbøger der støtter op om de behov, vi har til familiens andagtsliv.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Kristen i grænselandet

149,95 DKK
SKU: 1847

Kristen i grænselandet

Med Første Petersbrev som rejseguide skrevet af Anders Landkildehus, Lars Malmgaard Jensen, Chris Lindeskov Rasmussen og Kristoffer Hummelmose Enevoldsen.

På mange måder lever kristne i et grænseland, hvor nogle handlinger, tanker og mønstre er åbenlyst syndige, mens andre befinder sig i en gråzone, som det er blevet stadig sværere at navigere i.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse