Forlagsgruppen Lohse

John

299,95 DKK
SKU: 1348

John

Et år med Johannesevangeliet.

Andagtsbogen »John« hedder sådan, fordi den fører dig igennem Johannesevangeliet – og dermed tæt på verdenshistoriens vendepunkt: Jesus Kristus.

Vanvittige indfald og dyb respekt

Forfatteren forener sine til tider vanvittige indfald med en dyb respekt for det bibelske budskab og en insisteren på at trænge ind i, hvad det betyder for os i dag.

Resultatet er, at man som læser fastholdes og opbygges. Det er på én gang skarpt og skørt, fokuseret og flyvsk på sin helt egen Thomas Teglgaardske facon.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Ægteskabet - et enestående venskab

149,95 DKK
SKU: 1734

 

Ægteskabet et enestående venskab For nogle år siden gik det op for Lise og Frederik Berggren Smidt, at venskabet er afgørende i ægteskabet. De er blevet hinandens bedste venner, og venskabet udvikler sig fra år til år og fra samtale til samtale.

Lise og Frederik har mange års erfaring som undervisere og rådgivere for ægtepar. I denne bog sætter de fokus på det at have sin ægtefælle som en enestående ven.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Af alle nætter

199,95 DKK
SKU: 1733

Af alle nætter

Roman af Hans Jørn Østerby

Da hyrdedrengen Boaz mister sine forældre, må han flygte fra sin voldelige og utilregnelige onkel. Under flugten møder han den jævnaldrende Jacob, og sammen finder de et fristed i byen Nazaret, hvor de får arbejde hos en mand, hvis datter hedder Maria. Hun er forlovet med tømreren Josef.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Eventyret om landet bag bjergene

299,95 DKK
SKU: 1732

Eventyret om landet bag bjergene

af Anette Broberg Knudsen

Knøjs og Knampen flygter fra Landsbyen. De sorte Soldater er efter dem, og nu drager de ud for at finde Landet bag Bjergene.

Sådan tager Knøjs og Knampens store eventyr sin begyndelse. Et eventyr, som er fuldt af farer og mange fjender, men også af godhed, venlighed og en tigger med en forunderlig fløjte og en gavmild hat.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Hvad vil du med mit liv, Gud?

99,95 DKK
SKU: 1731

Hvad vil du med mit liv, Gud?

Om Guds vilje og hvad det vil sige at leve i Helligåndens kraft

Hvilken uddannelse skal jeg have? Hvor skal jeg bo? Hvem skal jeg giftes med? Skal jeg overhovedet giftes? ...

Der er så mange spørgsmål og så mange valg. Og er man kristen, er det nærliggende også at spørge, hvad Gud mener om det.

- Men har Gud overhovedet en mening om de her påtrængende spørgsmål? Og hvis han har, hvordan finder jeg så frem til den? Hvad sker der, hvis jeg vælger forkert?

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Hverdag i evangeliets kraft

99,95 DKK
SKU: 1713

Hverdag i evangeliets kraft

En guide til smågrupper om at vokse i Kristus
af Brad Watson, Abe Meysenburg, Jeff Vanderstelt, Justin Karavackal

Denne guide er en hjælp til at tage evangeliet om Jesus med ind i alle livets rum og afkroge. Som kristne er vi Jesu disciple og lever af den kraft, der er i evangeliet. Vi kan og skal ikke selv gøre det, som Gud ved sin Helligånd vil gøre i os gennem evangeliet om Jesus

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Ulykke og håb - Habakkuk og Haggaj

49,95 DKK
SKU: 1682

Ulykke og håb

Habakkuk og Haggaj virkede over en periode på mere end 100 år. Deres bøger rummer virkelige historiske begivenheder, der fortæller om menneskers tro og tvivl, om fald og genoprejsning, om relationen til Gud og afhængigheden af ham.

Begge bøger handler om, hvordan Gud handler og holder sine løfter, der hvor vi ikke ser andet end ulykke, vold og ruin.

Hæftet indeholder 7 studier, og gennemgår begge bøger fra ende til anden.

Udgivet på Lohse.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse