Forlagsgruppen Lohse

Muslimer møder Jesus

199,95 DKK
SKU: 1653

Muslimer møder Jesus

Fortællinger om flugt og ny tro

Et par tusinde muslimer er de seneste år konverteret til kristendommen og er blevet døbt i Danmark. I denne bog fortæller nogle af dem om deres flugt fra hjemlandet og om deres vej fra islam til en kristen menighed i Danmark. De kommer alle fra Iran eller Afghanistan.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Skatten i lerkar

249,95 DKK
SKU: 1755

Skatten i lerkar

Biografi af Ingolf Henoch Pedersen

Ingolf Henoch Pedersen (f. 1948) fortæller veloplagt om sin barndom på Bornholm, ungdomstiden i København og det første møde med Kristeligt Forbund for Studerende (KFS), som udviklede sig til et mangeårigt engagement i det kristne studenterarbejde.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Romerbrevet 2 ( credokommentaren)

249,95 DKK
SKU: 1754

Credo Kommentar til Romerbrevet II

af Peter V. Legarth

Dette andet bind er en vers for vers-gennemgang af Romerbrevet kapitel 8-16.

Credo Kommentaren er et nyttigt opslagsværk både i det personlige bibelstudium og i en bibelkreds. Den er en værdifuld hjælp for alle forkyndere og studerende.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

På pilgrimsrejse i kirkeåret

299,95 DKK
SKU: 1753

På pilgrimsrejse i kirkeåret II

Fra påskedag til sidste søndag i kirkeåret

Oplagt læsning for enhver, der gerne vil forberede sig på den kommende søndags gudstjeneste og spores ind på de temaer og bibeltekster, som knytter sig til dagen - uanset om man er ny kirkegænger eller stamgæst.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Kald det kærlighed - Missionærliv i Peru

249,95 DKK
SKU: 1752

Kald det kærlighed

Missionærliv i Peru

Hvordan finder et ungt par på at tage deres to små børn med om på den anden side af jorden for at bo i et fremmed land og en fremmed kultur i flere år?

Det var ikke eventyrlyst alene, som i 2002 fik Roar og Merete Steffensen til at flytte teltpælene fra Danmark til Peru. De var også drevet af et kald og af kærlighed. Kærlighed til Gud og til et folk, som har brug for at høre det kristne evangelium.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Frihedens fundament

299,95 DKK
SKU: 1751

Frihedens fundament

Bibelhistorisk roman af Lynn Austin

Nehemias bor på perserkongen Artaxerxes' palads i Susa som kongens mundskænk og højt betroede sikkerhedschef. Da en delegation fra Juda en dag kommer til paladset, hører han om de forarmede jøder i Juda, og at muren omkring Jerusalem ligger i ruiner. Han faster og beder Gud om hjælp, og da han en dag, stik imod alle regler, vover at fortælle kongen om sin nød, beder kongen ham rejse til Jerusalem for at genopbygge byen og for en tid tjene der som guvernør.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Forvandlet ved at se - vejen til helliggørelse

149,95 DKK
SKU: 1750

Forvandlet ved at se

Vejen til helliggørelse af Henrik Nymann Eriksen

Det ligger i vores DNA, som kristne, at vi længes efter at blive mere som Jesus. Denne bog handler om Guds rolle i den proces, som han har sat i gang i enhver kristen. En proces, der kaldes for helliggørelse. Men også en proces, som nemt bliver misforstået.

Henrik Nymann Eriksen viser vejen til helliggørelse. For »vi skal nødig ende med at blive Guds trællebørn, når vi nu er hans frie børn«.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Bibelens bønnebog (Ny udgave)

99,95 DKK
SKU: 1749

 

Bibelens bønnebog

En gennemgang af Salmernes Bog med efterskrift om Bonhoeffers liv

Bibelens bønnebog er en indføring i Salmernes Bog forstået som bønner. Bonhoeffer viser, hvordan Kristus er Salmernes ophavsmand, mål og omdrejningspunkt. Salmernes Bog har sit klimaks i Fadervor og er samtidig Fadervors uudtømmelige rigdom, hævder han.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Brud

199,95 DKK
SKU: 1748

Brud

Roman af Inge Bøgel Lassen

Lena er gift med Jesper. Sammen har de to børn. De er aktive i kirken, og på overfladen ånder alt fred og idyl, men bag facaden lurer konflikterne, misforståelserne og uforsonligheden. Da Lena på arbejdet falder i snak med kollegaen Mikkel, møder hun i ham den samtalepartner og det modspil, hun har savnet så længe ...

- Hvem er han? spurgte han, så snart hun var inden for døren.
- Hvem?
- Du ved godt, hvad jeg mener, gør du ikke?
Hun nikkede: - En arbejdskollega.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Ægteskabet - et enestående venskab

149,95 DKK
SKU: 1734

 

Ægteskabet et enestående venskab For nogle år siden gik det op for Lise og Frederik Berggren Smidt, at venskabet er afgørende i ægteskabet. De er blevet hinandens bedste venner, og venskabet udvikler sig fra år til år og fra samtale til samtale.

Lise og Frederik har mange års erfaring som undervisere og rådgivere for ægtepar. I denne bog sætter de fokus på det at have sin ægtefælle som en enestående ven.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse