Forlagsgruppen Lohse

Muslimer møder Jesus

199,95 DKK
SKU: 1653

Muslimer møder Jesus

Fortællinger om flugt og ny tro

Et par tusinde muslimer er de seneste år konverteret til kristendommen og er blevet døbt i Danmark. I denne bog fortæller nogle af dem om deres flugt fra hjemlandet og om deres vej fra islam til en kristen menighed i Danmark. De kommer alle fra Iran eller Afghanistan.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Og det blev morgen, første dag

199,95 DKK
SKU: 1831

Officeren Petronius, tempelvagten Malkus, statholderens hustru Claudia og ikke mindst den prostituerede Maria. I udgangspunktet havde de fire intet til fælles, men mødet med en tømrer fra Nazaret kom til at forandre deres liv for altid.

I denne fængslende bibelhistoriske roman griber Hans Jørn Østerby fat i nogle af evangeliernes bipersoner og udfolder deres personlige historie. Deres skæbner flettes sammen, inden de hver især får en rolle at spille under påskens begivenheder i Jerusalem.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Kristus vores liv - om gælden ved at kende Jesus

199,95 DKK
SKU: 1830

Vi er skabt til at finde vores dybeste glæde i Jesus.Det er afsættet for denne bog. Han er kristendommens livsnerve. Centrale teologiske begreber som " frelse", " nåde" og evangelium har kun værdi, fordi de er intimt forbundet med ham. Evangeliet er Kristus.Michael Reeves skriver om at kende Jesus, ikke bare som et overfladekendskab, men som en ægte relation.

Michael Reeves er rektor og profesor på Union School of theology i Bridgend, Wales. Han har tidligere været teologisk leder for det kristne studenterarbejde i Storbritannien UCCF samt præst i All Souls Church i London.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Rom i flammer

149,95 DKK
SKU: 1829

Rom i flammer:

Den 13 årige Bryn bor og arbejder hos bagerparret crispus og Marcella i Rom. Det har han gjort, siden han blev frikøbt, og de har taget ham til sig som deres søn. Kejser Nero er på dette tidspunkt kejser i det store romerrige, og han spreder frygt og rædsel omkring sig. Da en altødelæggende brand bryder ud i hovedstaden, giver kejseren de kristne skylden og pludselig står Bryn og hans venner i endnu større fare, end dengang branden brød ud.

"Rom i flammer" er en efterfølger til bogen " Fange i Rom"

 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Grav dybt

349,95 DKK
SKU: 1828

Grav dybt

298 andagter for børn og voksne om næsten alt mellem himmel og jord af Birgitte Kjær.

»Grav dybt« er en andagtsbog til større børn og deres voksne, men yngre børn fra seksårsalderen kan også være med. Kan også bruges af voksne, som skal undervise eller forkynde for børn og juniorer.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 349,95 DKK

Galaterbrevet (Credo kommentaren)

249,95 DKK
SKU: 1827

Galaterbrevet

Credo Kommentar af Torben Kjær.

En vers for vers-gennemgang af Galaterbrevet.

Credo Kommentaren er et nyttigt opslagsværk både i det personlige bibelstudium og i en bibelkreds. Den er en værdifuld hjælp for alle forkyndere og studerende.

 

 

 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Glædens symfoni

299,95 DKK
SKU: 1823

Glædens symfoni

Om bekymring, livsvandring og kristent natursyn

»Uffe Kronborg har skrevet en fremragende bog om glædens mange kilder. Bogen er propfuld af dyb indsigt i troens og livets utallige krinkelkroge og himmelvide horisonter.

Bogen har en befriende vid teologisk horisont, kombineret med et tilsvarende almenmenneskeligt udsyn. Forfatteren har et skarpt blik for hans egen pietistisk-lutherske traditions blindspor, samtidig med at han også har godt øje for traditionens guldklumper.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Faderen, Sønnen og nåden

199,95 DKK
SKU: 1822

Faderen, sønnen og nåden

Roman af Claus Grymer

En søn ser i erindringen tilbage og reflekterer over forholdet til sin far. Et forhold, som ikke var uden spændinger. Ikke på grund af voldsomme konflikter og modsætninger, men snarere på grund af alt det, som de ikke formåede at sætte ord på.

Fortællingen er præget af et stille vemod over alt det usagte, men også af humoristiske afstikkere og ikke mindst en taknemmelighed over den nåde, som trods alt bandt dem sammen.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Filippa rejser til månen

99,95 DKK
SKU: 1821

 

 

Fillippa rejser til månen

En historie for alle, der kan lide en eventyrlig rejse. Og som nogle gange har tænkt på, hvor i himlen Gud bor.

Bogen er for børn fra 6-9 år. De større børn vil kunne læse den selv, og så er den oplagt godnatlæsning.

Filippa har glædet sig til sommerferien i lang, lang tid. Den første sommerferie fra skolen i hendes liv! Men hvad skal de egentlig lave?

Filippa spørger mor og far, og hun får et helt andet svar, end hun havde regnet med.
 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

I fortidens skygge

299,95 DKK
SKU: 1820

I fortiden skygge

Slægtsroman af Lynn Austin

Det er 35 år siden, Kathleen forlod sit barndomshjem - uden at se sig tilbage. Lige siden har hun kæmpet for at vriste sig fri af skammen over barndommens fattigdom. Det er tilsyneladende lykkedes, lige indtil den dag, hvor hun bliver fyret fra sit arbejde, hendes datter, Joelle, kommer i problemer og hun samtidig modtager en uventet invitation fra sin søster.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse