Eksistensen

En lille ny tosse i verden

329,00 DKK
SKU: 1719

En Lille ny tosse i verden

Frans af Assisi er en ikonisk skikkelse fra en tid, der formede den vesterlandske kristenhed. Turister og pilgrimme valfarter i stadig større tal til hans grav, og han er blevet gjort til bannerfører for mangfoldige bevægelser.

Men at forstå, hvem han var, er en udfordring. At holde hans historie ud fra sig i en armslængdes afstand, er svært. Og samtidig er det nødvendigt at befri Frans af Assisi for mange lag af fortolkninger, fra fromhedens faste formuleringer til sentimentalitetens ubestemmelighed

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 329,00 DKK

Ordforråd

298,00 DKK
SKU: 1693

Ordforråd

Hvad har Uldvanter, Tidsrøvere og Udkant med min tilværelse at gøre?

I Ordforråd har hver uge et ord, og hver dag i ugen udfolder en ny vinkel på ugens ord. Det er små refleksioner over dagligdagen: om gode hensigter, der kan hobe sig op, om at lukke munden på den indre kritiker, om at få opstandelse ind i vores dødelige liv. Hver dag slutter med en bøn, som knytter dagens eftertanke sammen i ord til Gud.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 298,00 DKK

JUL; PÅSKE; PINSE - kirkespil for børn

185,00 DKK
SKU: 1692

Mange kirker landet over har tradition for at opføre et krybbespil ved juletid. Med denne udgivelse gives muligheden for at udvide repertoiret til påske og/eller pinse. De små spil er målrettet til indstudering og opførelse med sognets minikonfirmander, og udgivelsen indeholder teaterpædagogiske refleksioner, praktisk vejledning, to-do lister, manuskripter samt sange og noder. Grydeklart og lige til at gå til.


Alt i alt er materialet både gennemtænkt og gennemarbejdet - og efter min mening; lige til at gå til.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 185,00 DKK

Låneord

99,00 DKK
SKU: 1690

Låneord

Vi låner hele tiden i vores liv med hinanden. Det gælder også ord, sprog og fortællinger. Låneord. Vi låner ord i den gode samtale og i mødet med Bibelen og litteraturen – ikke mindst den gode roman.

Når vi mangler ord, kan vi heldigvis låne. Ord, vi kan tage til os som vores egne, når vi oplever, at de giver mening i vores liv, åbner vores øjne for det, vi ikke selv havde set, viser os en ny vinkel, et andet perspektiv, og kalder det frem, vi havde glemt eller fortrængt, men trængte til at få sat ord på.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,00 DKK

Tag Ånden ved hånden

168,00 DKK
SKU: 1670

Tag ånden ved hånden er en introduktion til Helligånden, og den er samtidig en meditativ guide med Helligånden som omdrejningspunkt. 

Bogen rummer 50 korte refleksioner; én til hver dag fra påske til pinse. Refleksionerne ledsages af spørgsmål til eftertanke og meditation, og gennem daglig fordybelse føres læseren ind i og bliver bevidst om Helligåndens virkelighed.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 168,00 DKK

Petra og feberen

59,00 DKK
SKU: 1669

Petra og feberen

Petra er bekymret for sin mormor, der har høj feber. Tænk, hvis mormor dør! Petras far har besøg af en mand, Jesus. Han tager mormor i hånden, men kan man blive rask af at holde i hånd?

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 59,00 DKK

Adam, Anna og hullet i taget

59,00 DKK
SKU: 1668

Adam, Anna og hullet i taget

Fortællingen er skrevet til børn i alderen 6-9 år og er inspireret af Markusevangeliet kap. 2, vers 1-13.

Adam, Anna og hullet i taget er en del af en bogserie udviklet og skabt i samarbejde med Frederiksberg Provsti. I serien er der planlagt i alt 10 bøger. Ved hver udgivelse er der taget hensyn til alder, både når det gælder den fysiske og psykiske udvikling – og den åndelige.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 59,00 DKK

Laban, Lea og lagenet

59,00 DKK
SKU: 1666

Laban, Lea og lagenet

Det er fredag, og Laban og Leas far skal begrave sin ven Jesus. De sniger sig efter og ser, at den døde mand lægges i en klippehule. Om søndagen går de derud igen, men nu er manden væk!

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 59,00 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Eksistensen