Eksistensen

Der var engang en bøn

35,00 DKK
SKU: 1760

Der var engang en bøn

Far beder aftenbøn med Sara og Simon og slutter med Fadervor - men hvad er det egentlig, man beder om i Fadervor? Hvorfor fortæller man Gud, at han er i himlene, hvis han godt selv ved det? Skal man spise et helt dagligt brød hver dag? Og hvem er det, man skal forlade?

 

Der var engang en bøn er en sjov bog for børn om Fadervor.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 35,00 DKK

Til Årets Tider

129,00 DKK
SKU: 1736
  •  

    Beskrivelse

     

    Til årets tider er salmer og sange til årets 12 måneder. I tekst, musik og billeder skildres årstidernes skiften og månedernes særpræg, og igennem det hele mærkes årets bevægelser mellem tilværelsens poler; lys og mørke, kulde og varme, liv og død.

    Bogens seks kapitler indledes alle af en kort prosatekst, der åbner og indfanger netop denne årstids kendetegn. 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 129,00 DKK

Søndag

179,00 DKK
SKU: 1735

Søndag

Prædikener fra Vartov Kirke og Immanuelskirken 2015-2019


Samlingen er ikke bare endnu en prædikensamling. 'Søndag' vil give dig inspiration.

 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 179,00 DKK

Det som giver håbet liv

178,00 DKK
SKU: 1725

Det som giver håbet liv

”Mennesker har brug for at håbe på noget for at kunne leve deres liv,” siger den svenske forfatter og sjælesørger Lars Björklund.

Med fortællinger, egne digte og eksempler fra sine mange år som sjælesørger viser Björklund, hvad der får os til at håbe, når livet er allermest vanskeligt. At føle andres omsorg er en af de vigtigste forudsætninger, men også at turde se virkeligheden, som den er.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 178,00 DKK

En lille ny tosse i verden

329,00 DKK
SKU: 1719

En Lille ny tosse i verden

Frans af Assisi er en ikonisk skikkelse fra en tid, der formede den vesterlandske kristenhed. Turister og pilgrimme valfarter i stadig større tal til hans grav, og han er blevet gjort til bannerfører for mangfoldige bevægelser.

Men at forstå, hvem han var, er en udfordring. At holde hans historie ud fra sig i en armslængdes afstand, er svært. Og samtidig er det nødvendigt at befri Frans af Assisi for mange lag af fortolkninger, fra fromhedens faste formuleringer til sentimentalitetens ubestemmelighed

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 329,00 DKK

Ordforråd

298,00 DKK
SKU: 1693

Ordforråd

Hvad har Uldvanter, Tidsrøvere og Udkant med min tilværelse at gøre?

I Ordforråd har hver uge et ord, og hver dag i ugen udfolder en ny vinkel på ugens ord. Det er små refleksioner over dagligdagen: om gode hensigter, der kan hobe sig op, om at lukke munden på den indre kritiker, om at få opstandelse ind i vores dødelige liv. Hver dag slutter med en bøn, som knytter dagens eftertanke sammen i ord til Gud.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 298,00 DKK

JUL; PÅSKE; PINSE - kirkespil for børn

185,00 DKK
SKU: 1692

Mange kirker landet over har tradition for at opføre et krybbespil ved juletid. Med denne udgivelse gives muligheden for at udvide repertoiret til påske og/eller pinse. De små spil er målrettet til indstudering og opførelse med sognets minikonfirmander, og udgivelsen indeholder teaterpædagogiske refleksioner, praktisk vejledning, to-do lister, manuskripter samt sange og noder. Grydeklart og lige til at gå til.


Alt i alt er materialet både gennemtænkt og gennemarbejdet - og efter min mening; lige til at gå til.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 185,00 DKK

Låneord

99,00 DKK
SKU: 1690

Låneord

Vi låner hele tiden i vores liv med hinanden. Det gælder også ord, sprog og fortællinger. Låneord. Vi låner ord i den gode samtale og i mødet med Bibelen og litteraturen – ikke mindst den gode roman.

Når vi mangler ord, kan vi heldigvis låne. Ord, vi kan tage til os som vores egne, når vi oplever, at de giver mening i vores liv, åbner vores øjne for det, vi ikke selv havde set, viser os en ny vinkel, et andet perspektiv, og kalder det frem, vi havde glemt eller fortrængt, men trængte til at få sat ord på.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,00 DKK

Tag Ånden ved hånden

168,00 DKK
SKU: 1670

Tag ånden ved hånden er en introduktion til Helligånden, og den er samtidig en meditativ guide med Helligånden som omdrejningspunkt. 

Bogen rummer 50 korte refleksioner; én til hver dag fra påske til pinse. Refleksionerne ledsages af spørgsmål til eftertanke og meditation, og gennem daglig fordybelse føres læseren ind i og bliver bevidst om Helligåndens virkelighed.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 168,00 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Eksistensen