Det Danske Bibelselskab

Bogen - Bibelen genfortalt

349,95 DKK
SKU: 1684

Bogen Bjarne Reuther

Forlaget skriver

- Natten har sænket sit slør over landsbyen Nazaret. En herreløs hund gør ad månen, men ellers hører man kun vinden, der har fundet et ekko i gyden.

Sådan begynder Det Nye Testamente, når det er Bjarne Reuter, der fortæller! I Bogen genfortæller han over 60 af de største beretninger i Bibelen med dramatik, indlevelse og humor.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 349,95 DKK

Gud ABC

229,95 DKK
SKU: 1645

Guds ABC er en poetisk og humoristisk gendigtning af Bibelens første kapitler. 

 

Bogen tager dig på rundtur i alfabetet og fortæller samtidig om altings skabelse, de første mennesker på jorden og det forbudte træ, der begynder med K … 

 

Guds ABC er en oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave. Der er mange timers hyggeligt, lærerigt og meningsfuldt samvær forude!   

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 229,95 DKK

Guds sved

199,95 DKK
SKU: 1612

Guds sved

I et parfumeri i Jerusalem møder Poul Joachim Stender kvinden Ketura.  

Hun har været parfumeur i de store dufthuse, men er nu vendt hjem. 

Præsten fra Danmark og den døende parfumeur mødes i passionen for dufte: Over seks aftener bevæger deres samtaler sig rundt i alle Bibelens dufte og deres afgørende betydning. Hvorfor havde de tre vise mænd dufte med til Jesusbarnet? Hvordan lugter en bøn til Gud? Og kan man skabe en parfume, der bringer mennesket helt tæt på Gud?

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Det Store Party

179,95 DKK
SKU: 1607

Det store party 

En fyr hed Ivan. Og Ivan havde både mange penge og vildt mange venner på Facebook. En dag fik Ivan en god ide. Han ville holde et giga party for alle sine mange venner, og der skulle ikke mangle noget. Da playlisten var klar og bordene fulde med serpentiner og levende lys og foldede servietter meldte alle vennerne afbud … 

 

 Det store party er en gendigtning af lignelsen om det store festmåltid. 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 179,95 DKK

Næste

179,95 DKK
SKU: 1606

Næste

En ung mand skød genvej gennem parken, men her mødte han desværre nogle værre røvere. Tre styks. De slog ham. Han var helt besvimet og havde næseblod og et flækket øjenbryn. En præst og en gammel dame så ham ligge der i parken. De skyndte sig videre. Den næste, der kom forbi, var en flaskesamler i en gammel frakke og med en hullet kasket ...  

 

Næste er en gendigtning af lignelsen om den barmhjertige samaritaner. 

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 179,95 DKK

Per, Poul og Farmand

179,95 DKK
SKU: 1605

Per, Poul & Farmand 

En mand havde en maskinstation i Borup og to sønner. Per var den yngste, og han var ikke meget for det der med at arbejde på en maskinstation, tidligt op, smøre motorer, fylde benzin på, spule mudder af dækkene, tidligt i seng og forfra næste dag, pyha. Så Per sagde til sin far: ”Farmand, kan jeg ikke få min børneopsparing, jeg skal så meget ind til København?” 

 

Per, Poul & Farmand er en gendigtning af lignelsen om den fortabte søn.  

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 179,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Det Danske Bibelselskab