Credo

En langt bedre vej

249,95 DKK
SKU: 1680

En langt bedre vej

En ny retning for debatten om køn og seksualitet

Det går stærkt i disse år: I 2012 blev det muligt for to af samme køn at blive gift i den danske folkekirke. I 2014 fik brugerne af det britiske Facebook mulighed for at vælge mellem hele 71 køn. Mellem 2008 og 2017 steg antallet af ansøgninger om kønskorrigerende kirurgi på Rigshospitalet til mere end det femdobbelte.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

I smelteovnen

299,95 DKK
SKU: 1678

I smelteovnen

Med Gud gennem smerte og lidelse

Hvad gør vi, når vi erfarer, at vi ikke har kontrol over vores eget liv? Når ulykken rammer og sygdommen og døden kommer til os?

Det reflekterer Timothy Keller over i denne bog. Han sætter fokus på, at lidelse er et livsvilkår og ønsker at hjælpe os til at leve livet godt, selv om det gør ondt. For lidelsen er ikke bare et livsvilkår, den er også en primær vej til at erfare, hvem Gud er i al hans magt, vælde – og kærlighed.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Glem dig selv

49,95 DKK
SKU: 1257

Glem dig selv - frihed fra selvbedømmelse

En lille bog, som hjælper dig til at se på dig selv med Guds øjne.

To grøfter

Vi er tilbøjelige til at falde i en grøft, hvor vi enten tænker for ringe eller for godt om os selv. Men begge tankegange binder os på hver sin måde.

Derfor er det vigtigt, at vi finder ind til den evangeliske frihed, hvor det ikke handler om at tænke bedre eller dårligere om sig selv, men om at tænke mindre på sig selv.

Baseret på Paulus

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Min vej ud af anoreksi

199,95 DKK
SKU: 1185

Min vej ud af anoreksien« er en personlig beretning af Emma Scrivener. Uadtil var hun den pæne og intelligente pige, der overholdt reglerne og respekterede autoriteterne, men alligevel følte hun aldrig, at hun gjorde det godt nok.

Mange års kamp

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Ubegrænset rigdom

75,00 DKK
SKU: 962

"Ubegrænset rigdom" fastholder, at evangeliet er nerven i vores vandring med Gud. Det er nøglen til frelsen,men også kraften bag helliggørelsen.
Virkeligheden bag vor tids kristendom er, at mange bekendende kristne faktisk ved meget lidt om evangeliet, og hvad det betyder for hverdagslivet. Jerry Bridges hævder, at de fleste kun ved akkurat så meget om evangeliet, at det får dem inden for dørene i Guds Rige. De ved intet eller kun lidt om Jesu Kristi ubegrænsede og uransagelige rigdomme. Denne bog handler om at forkynde evangeliet for os selv hver dag.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 75,00 DKK

Ovenlys på spiritualitet

99,95 DKK
SKU: 824

 

Ovenlys på spiritualitet

Stress, jag og uro er ord, der ofte forbindes med det moderne menneskes liv, og mange er ved at bukke under for presset.

Denne bog er tænkt som en hjælp til at vælge en anden vej. For den kristne spiritualitet repræsenterer en modkultur til det fortravlede liv. Det handler om at standse op og besinde sig på, både hvem Gud er, og hvem jeg selv er. Det er en gennemprøvet praksis med dybe rødder i den bibelske historie og den kirkelige tradition.

Bogen indeholder andagter til 28 dage – morgen og aften.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Kristusliv

99,95 DKK
SKU: 818

 

Kristusliv giver en overordnet vejledning i det kristne liv med udgangspunkt i de 10 bud, Trosbekendelsen og Fadervor

Kristusliv er den naturlige opfølger på "Kristustro". I tre overordnede afsnit, der tager afsæt i Faderen, Sønnen og Helligånden giver Robert Bladt en jordnær og pædagogisk vejledning i det kristne liv.

Forfatteren er valgmenighedspræst og trækker på sine erfaringer med undervisning af konfirmander, såvel som voksne på „Alpha“-lignende kurser.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Credo