Thomas Teglgaard

John

299,95 DKK
SKU: 1348

John

Et år med Johannesevangeliet.

Andagtsbogen »John« hedder sådan, fordi den fører dig igennem Johannesevangeliet – og dermed tæt på verdenshistoriens vendepunkt: Jesus Kristus.

Vanvittige indfald og dyb respekt

Forfatteren forener sine til tider vanvittige indfald med en dyb respekt for det bibelske budskab og en insisteren på at trænge ind i, hvad det betyder for os i dag.

Resultatet er, at man som læser fastholdes og opbygges. Det er på én gang skarpt og skørt, fokuseret og flyvsk på sin helt egen Thomas Teglgaardske facon.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Guds tempel eller Babels tårn

149,95 DKK
SKU: 1565

Guds tempel eller Babels tårn

af Thomas Teglgaard

Hvorfor byggede Noas efterkommere babelstårnet? Hvad var det et symbol på? Og har det overhovedet relevans for os i dag?

Det mener Thomas Teglgaard. Under forberedelserne til romanen »Tårnet i Sinear« undersøgte han grundigt, hvad vi kan vide om Noas efterkommere og deres liv i den sydøstlige del af det nuværende Irak. Og han har fundet mange paralleller til nutiden.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Lille John

49,95 DKK
SKU: 1336

 

Lille John

En måned med Johannesevangeliet.

Thomas Teglgaard udgiver til juni andagtsbogen John, som rummer andagtsstykker til hver dag i året.

Lille John består af 31 udpluk fra denne andagtsbog. De kan læses selvstændigt, men bogen er også tænkt som en appetitvækker til John.

Giv John i konfirmationsgave

Ønsker du at give John i konfirmationsgave, kan du bestille et gavekort her. Sammen med gavekortet til John får du samtidig et gratis eksemplar af »Lille John«.

Sprudlende stil med skæve vinkler

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Uddrift

100,00 DKK
SKU: 1151

 

Uddrift

 

En kvinde tvangsindlægges på den lukkede psykiatriske afdeling. Forud for indlæggelsen har hun splittet sit hus ad og slået adskillige politibetjente ned. Men har hun i virkeligheden behov for psykiatrisk behandling?

Sebastian Nedergaard, bogens hovedperson, er læge og ved, hvordan man behandler en psykotisk patient. Eller gør han? Tvivlen begynder at nage. Og spørgsmålet begynder at krybe ind under dynen til ham om natten: Er kvinden virkelig sindssyg, eller er der noget helt andet galt?

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 100,00 DKK

En anden mands hævn

149,95 DKK
SKU: 408

EN ANDEN MANDS HÆVN er historien om en småskizoid ung mand, hvis eneste ven nogensinde er blevet myrdet. Leon mener at vide, hvem morderen er, så han beslutter sig for at hævne mordet. Men hvordan? Og kan Leon overhovedet stole på sine oplysninger? Vil der ikke altid være denne skygge af tvivl, som gør det umuligt at handle retfærdigt og hævne?

En socialrealistisk, skæv thriller om retfærdighed
og hævn.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK
Abonnér på RSS - Thomas Teglgaard