Stan og Brenna Jones

Historien om mig

99,00 DKK
SKU: 1743

Det er aldrig for tidligt at begynde at give dit barn en praktisk forståelse af hans eller hendes helt særlige smukke krop, og hvorfor Gud har skabt den præcis, som den er. Historien om mig er den første bog i serien GUDS DESIGN FOR SEX, beregnet til højtlæsning for børn i alderen 4-6 år.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,00 DKK

Hvad er så vigtigt?

149,00 DKK
SKU: 1742

Hvad er så vigtigt

Dine forældre vil læse denne bog sammen med dig eller snakke med dig om den, når du har læst den på egen hånd. De vil besvare alle de andre spørgsmål, du måske har, og hjælpe dig til at forstå, hvilken smuk og spændende gave fra Gud, din seksualitet er tænkt som.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,00 DKK

Ansigt til ansigt med kendsgerningerne

169,00 DKK
SKU: 1741

Der sker flere ændringer i din krop og din hjerne i puberteten end på noget andet tidspunkt i dit liv. Puberteten markerer starten på store forandringer i relationerne til dine forældre og til det modsatte køn. Det er en spændende
og vidunderlig tid, fordi du endelig bliver en voksen, men det kan også være en stressende og overvældende tid. Hvis du ikke forstår, hvad det er, der sker med dig eller hvorfor, kan 12-16 års alderen ligefrem være skræmmende.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 169,00 DKK

Hvordan og hvornår fortæller du dine børn om sex

299,00 DKK
SKU: 1740

I bogen HVORDAN OG HVORNÅR FORTÆLLER DU DINE BØRN OM SEX tilbyder Stan og Brenna Jones hjælp til at etablere et bibelsk syn på seksualitet og fortæller om, hvorfor det er så vigtigt i dagens ”værdineutrale” samfund. Med udgangspunkt i Bibelen diskuterer de, hvordan du skal snakke med dine børn om seksuelle emner, og hvornår det er passende at fortælle dem hvad. Du vil finde vigtig og nyttig information om ting, som dine børn støder på lige fra deres allertidligste barndom til ind i teenageårene.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,00 DKK
Abonnér på RSS - Stan og Brenna Jones