Sarah Young

Jesus Kalder - for børn

199,00 DKK
SKU: 1567

JESUS KALDER - for børn

Andagtsbog for børn, bearbejdet efter andagtsbogen og bestselleren Jesus Kalder Hjælp dit barn til at få et fortroligt forhold til Gud ved hver dag at bruge tid med ham og hans Ord. Hvert daglige andagtsstykke er solidt funderet i Bibelen og skrevet, som om Jesus taler direkte til dit barn! Denne smukke andagtsbog er bearbejdet efter den originale bog Jesus Kalder. Bogen er bygget op omkring de samme temaer og skriftsteder som voksenudgaven og er et fremragende tilbud til familier med børn.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,00 DKK

Jesus Altid

199,00 DKK
SKU: 1512

JESUS ALTID

Denne andagtsbog er skrevet med den milde og genkendelige stemme som læserne er kommet til at kende og elske. Sarah bruger hver dag timevis på at læse Biblen og reflektere over den glæde, der kan blive vores, på grund af Jesus. Nu deler hun disse ord fyldt med håb og forventning. Den er skrevet af én, der elsker Ham og har ærefrygt for Hans Ord, og vil derfor være til opmuntring for læseren.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,00 DKK

Kære Jesus

199,00 DKK
SKU: 988

Kære Jesus - Søg Hans lys i dit liv.
Du kan bringe alt til Jesus - fra dit hjertes dybe råb af fortvivlelse til livets gladeste jubel.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,00 DKK

Jesus kalder

199,00 DKK
SKU: 307

 

Jesus kalder

Efter mange år med envejskommunikation i andagtslivet, besluttede Sarah Young sig for at prøve at sætte sig ned med en blyant i hånden og lytte – lytte til, hvad Gud ville sige til hende. Dette er der kommet en helt speciel andagtsbog ud af.

Til hver dag i året er der et kort andagtsstykke, skrevet som hvis det var Jesus, der talte direkte til dig. Andagterne er solidt funderet i Bibelen, og det, at det er Jesus, der taler direkte, gør det til en meget speciel oplevelse at holde andagt. Det er en god øvelse i at lytte til Gud.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,00 DKK
Abonnér på RSS - Sarah Young