Magnus Malm

Fri til at tjene

299,95 DKK
SKU: 1689

Fri til at tjene

Dette er en bog om lederskab i kirken – men den har ikke til formål at forøge ledernes kompetencer, så de kan levere bedre resultater. I stedet er det en vejviser tilbage til den kilde, der alt for ofte bliver glemt og dækket til.

Magnus Malm viser, hvordan sekulære lederroller og behovet for at få succes bliver en hindring for en sund og fri udfoldelse af et kristent lederskab. Undervejs tager han fat på spørgsmål som disse:

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Samtidig

299,95 DKK
SKU: 1531

Af Magnus Malm - Om hvordan Gud blev menneske og hvad det har med os at gøre

288 sider, hæftet
Forlaget Boedal, 3. november 2017



Hvad sker der med os i vores tid, vi, der er troende, søgende, tvivlende? Hvad er det, der opløser vores selvfølelse og identitet, samtidig med at vi aldrig har været mere optaget af, hvem vi er, og hvordan vi har det?


Magnus Malm tager os med på en tankevækkende rejse gennem samtidens kultur, psykologiske erfaringer, kirkens historie og Bibelens beretninger.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Bag billedet

169,95 DKK
SKU: 1130

Bag billedet

Af Magnus Malm
224 sider
Om den vanskelige og vidunderlige rejse fra billede til virkelighed. Om selvbilleder og gudsbilleder, og sammenhængen imellem dem.

Beskrivelse:
Hvad har en ægteskabskrise, et stor-politisk magtspil, en konflikt i kirken, lanceringen af en ny popgruppe og et bedende menneske til fælles?

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 169,95 DKK

Kendetegn

299,95 DKK
SKU: 985

Kendetegn
Beskrivelse:
Er det muligt at bevare kontakten med Gud midt i en travl hverdag? Hvordan beder man, når sjælen føles som et kaotisk internet-flimmer? Ender vi ikke i et umuligt valg: Enten må vi vende denne verden ryggen for at søge Gud – eller også vil vi blive uhjælpeligt sekulariseret af alle de indtryk, der vælter ind over os?

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Hvisken fra katakomberne

199,00 DKK
SKU: 805

Hvisken fra katakomberne
Skal kirken i en tid med krise og store forandringer satse på at udvikle en ny kristendom, eller skal den holde fast i gammelkendte former?

Ingen af delene, mener Magnus Malm, der i denne bog med vanlig skarphed analyserer trends og tendenser i kirke og samfund. Han afviser tanken om, at kirken skal tilpasse sig tidsånden, de herskende meninger – samtidig med at han kalder kristne tilbage til dialog med omgivelserne og engagement i samfundet.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,00 DKK

Lille vejledning til små grupper

98,00 DKK
SKU: 516

“Lille vejledning til små grupper” er en præcis og praktisk vejledning til bedegrupper, bibelgrupper, studiegrupper, vækstgrupper, huskirker, eller hvad man måtte kalde en gruppe, som mødes for at blive bedre til at følge Jesus Beskrivelse:
Bogen er skrevet af Magnus Malm, der er kendt svensk retræteleder og forfatter til flere bøger om ledelse, fordybelse og kristen livsstil.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 98,00 DKK
Abonnér på RSS - Magnus Malm