Henrik Nymann Eriksen

Forvandlet ved at se - vejen til helliggørelse

149,95 DKK
SKU: 1750

Forvandlet ved at se

Vejen til helliggørelse af Henrik Nymann Eriksen

Det ligger i vores DNA, som kristne, at vi længes efter at blive mere som Jesus. Denne bog handler om Guds rolle i den proces, som han har sat i gang i enhver kristen. En proces, der kaldes for helliggørelse. Men også en proces, som nemt bliver misforstået.

Henrik Nymann Eriksen viser vejen til helliggørelse. For »vi skal nødig ende med at blive Guds trællebørn, når vi nu er hans frie børn«.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Robust kristendom - tro, håb og kærlighed

125,00 DKK
SKU: 1591

Robust kristendom

Tro, håb og kærlighed af Henrik Nymann Eriksen

Tro, Håb og Kærlighed er en treklang i Bibelen. Det er også treklangen i et sundt og robust kristenliv - en treklang, der først og fremmest knytter os til Jesus selv. Samtidig er vi forankret i den kommende verden og her i livet. Vi er på vej hjem og skal være helt til stede her. Samtidig.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 125,00 DKK

Min elskede er min og jeg er hans

149,95 DKK
SKU: 1260

Min elskede er min og jeg er hans

Refleksioner over højsangen til både nye og erfarne ægtepar.

Elskovspoesi

Højsangens elskovspoesi er fyldt med farverige billeder. Her mødes ærbarhed og heftig erotik, livslang kærlighed og sanselig sex.

Slidstærk inspiration

Henrik Nymann Eriksen udpeger skriftets pointer på en både enkel og nutidig måde. Bogens korte afsnit lægger op til langsom læsning og fordybelse. Både nye og erfarne ægtepar kan hente slidstærk inspiration til at vise deres kærlighed over for hinanden.

Citat fra bogen

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK
Abonnér på RSS - Henrik Nymann Eriksen