Henri J.M. Nouwen

Den sårede læge

175,00 DKK
SKU: 615

Den sårede læge
Hovedtanken i denne bog er, at først når vi tager vores egen sårbarhed og vores egne sår alvorligt, kan vi blive til hjælp for andre mennesker.

I denne enkle og dybe bog giver Henri Nouwen en ny fortolkning af, hvordan vi kan tjene mennesker omkring os. Præster og andre, der står i en kristen tjeneste, må erkende deres egen smerte og gøre den erkendelse til udgangspunkt for deres tjeneste. Vi må gå ud over vores hjælperolle og blive medmenneske for andre – et medmenneske, der har sår og smerter, ligesom dem vi er sat til at hjælpe.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 175,00 DKK

Hjertets enkle vej

125,00 DKK
SKU: 666

Hjertets enkle vej

Deres radikalitet er udfordrende og provokerende - ørkenfædrene, der i det fjerde og femte århundrede lod alt bag sig og gik ud i den egyptiske ørken. Og var de ikke for ekstreme? Handlede de ikke imod Kristi ord om, at hans disciple skal leve i verden for at præge den?

Henri Nouwen viser i denne bog, hvordan ørkenfædrene (og -mødrene) kan give os et meget vigtigt perspektiv på kirkens og de kristnes tjeneste i dag:

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 125,00 DKK

På vegne af Jesus, indbundet

99,00 DKK
SKU: 543

På vegne af Jesus er Henri Nouwens modige, ærlige og hjertevarme tale om kristen tjeneste. Nouwen siger her, at kristne skal slippe deres ønske om magt og i stedet tage imod en autoritet, der er baseret på bøn og tilgivelse. Hans vægtlægning på et dynamisk Jesus-centreret liv er værdifuld og til hjælp for præster, ledere, ja alle, der ønsker at leve i efterfølgelse af Kristus og med Kristi sindelag.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,00 DKK
Abonnér på RSS - Henri J.M. Nouwen