Henri J.M. Nouwen

Den sårede læge

175,00 DKK
SKU: 615

Den sårede læge
Hovedtanken i denne bog er, at først når vi tager vores egen sårbarhed og vores egne sår alvorligt, kan vi blive til hjælp for andre mennesker.

I denne enkle og dybe bog giver Henri Nouwen en ny fortolkning af, hvordan vi kan tjene mennesker omkring os. Præster og andre, der står i en kristen tjeneste, må erkende deres egen smerte og gøre den erkendelse til udgangspunkt for deres tjeneste. Vi må gå ud over vores hjælperolle og blive medmenneske for andre – et medmenneske, der har sår og smerter, ligesom dem vi er sat til at hjælpe.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 175,00 DKK

Giv os i dag

198,00 DKK
SKU: 150

Giv os i dag

”Vi kan glæde os over denne danske oversættelse af Nouwens bog ”Bread for the Journey.” Bogen vil være en berigelse for danske læsere, ikke blot katolikker, men også for andre, der er åndeligt søgende, og dem er der heldigvis ikke så få af.

   Nouwen har skrevet en lang række bøger om kristent-mediterende emner. Han var en lærd mand, der en årrække virkede som professor i pastoralteologi på universiteterne i Yale og Harvard. Siden 1986 hørte han op med sin 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 198,00 DKK

Hjertets enkle vej

125,00 DKK
SKU: 666

Hjertets enkle vej

Deres radikalitet er udfordrende og provokerende - ørkenfædrene, der i det fjerde og femte århundrede lod alt bag sig og gik ud i den egyptiske ørken. Og var de ikke for ekstreme? Handlede de ikke imod Kristi ord om, at hans disciple skal leve i verden for at præge den?

Henri Nouwen viser i denne bog, hvordan ørkenfædrene (og -mødrene) kan give os et meget vigtigt perspektiv på kirkens og de kristnes tjeneste i dag:

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 125,00 DKK

På vegne af Jesus, indbundet

99,00 DKK
SKU: 543

På vegne af Jesus er Henri Nouwens modige, ærlige og hjertevarme tale om kristen tjeneste. Nouwen siger her, at kristne skal slippe deres ønske om magt og i stedet tage imod en autoritet, der er baseret på bøn og tilgivelse. Hans vægtlægning på et dynamisk Jesus-centreret liv er værdifuld og til hjælp for præster, ledere, ja alle, der ønsker at leve i efterfølgelse af Kristus og med Kristi sindelag.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,00 DKK
Abonnér på RSS - Henri J.M. Nouwen