Hartvig Wagner

Himlen og

125,00 DKK
SKU: 1656

himlen og Himlen

Biografi af Hartvig Wagner.

Hartvig Wagner overraskede sin far med at fortælle, at han nok alligevel ikke ville studere astronomi efter studentereksamen, men teologi. Han fik omgående svaret: »Begge dele handler jo om himlen. Vælger du teologien, bliver det retsiden, du skal arbejde med. Det er jo kun vrangen, vi ser på nattehimlen!«

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 125,00 DKK

Nåden vil høste hvad den sår, 1. tekstrække

249,95 DKK
SKU: 1602

Nåden vil høste hvad den sår

Prædikener til 1. tekstrække

»Den velgørende røde tråd i disse opbyggelige prædikener er Jesus. Gang på gang ledes vi hen til ham, der alene løser alle gåder. Ikke at alle vores mange hvorfor-spørgsmål bliver besvaret her og nu. Men hos Jesus kan vi få lov at hvile.« Sådan skrev Arne Olesen i Indre Missions Tidende om første bind af »Nåden vil høste hvad den sår« med prædikener til anden tekstrække. Dette andet bind indeholder prædikener til første tekstrække til alle søn- og helligdage.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Nåden vil høste hvad den sår

249,95 DKK
SKU: 1520

Prædikener til 2. tekstrække af Hartvig Wagner

»Jeg har i årenes løb hørt Hartvig Wagner prædike og har også læst mange af hans prædikener, ikke mindst i de senere år. Når jeg kan få en prædiken af ham, gemmer jeg den, for jeg vil gerne have Wagners forkyndelse i mit forråd.
Prædikenerne er velforberedte og gennemtænkte. Hans sprog er smukt og sigende for det, han vil bringe. Han er inde i Bibelen, og hans enorme viden får et frugtbart nedslag i hans prædikener.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK
Abonnér på RSS - Hartvig Wagner