Fangekoret

249,00 DKK

Fangekoret

Af Daniel Øhrstrøm
256 sider, illustreret
Historien om, hvordan ''Danmarks mest kriminelle boyband'' har ændret livet for en lang række fanger i Vridsløselille Statsfængsel.

Beskrivelse:
For 17 år siden gik en ung, nyuddannet organist ind gennem porten til Vridsløselille Statsfængsel. Hun ville lære landets mest hårdkogte kriminelle at synge salmer!

I dag er FANGEKORET kriminalforsorgens mest synlige succes. Som dirigent, lærer og ven har Louise Adrian fundet fangernes skjulte talenter og givet dem modet til selv at skrive sange - og til at synge dem højt, når FANGEKORET drager på turne og fylder kirker og forsamlingshuse landet over.

Men bag korets stemmer gemmer der sig en broget flok mænd med mange ar på både sjælen og samvittigheden. Journalist Daniel Øhrstrøm har gennem et halvt år besøgt fangerne, og han har rejst rundt med koret til koncerter, cd-indspilninger, motelovernatninger og en enkelt tragisk tur til Køge Kapel.

Det er blevet til en beretning fuld af sande røverhistorier om svigt, forbrydelser og straf - men også om fællesskab og frihed i sangen.

Udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag

Udgivelsesår: 
2012
ISBN: 
978-87-7467-087-2
Forfatter: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager