Evangeliets Glæde

160,00 DKK

UDPLUK AF INDHOLDET... En ægte tro – som aldrig er bekvem og individualistisk – indebærer altid et dybt ønske om at ændre verden, viderebringe værdier og efterlade verden i en noget bedre stand, efter at vi har været her på jorden. Vi elsker denne herlige planet, hvor Gud har anbragt os, og vi elsker den menneskehed, der bebor den, med alle sine dramaer og sin stress, sine drømme og sine håb, sine værdier og sin sårbarhed.

At være Kirke er at være Guds folk, i overensstemmelse med Faderens store kærlighedsprojekt. Kirken skal være stedet for den ufortjente barmhjertighed, hvor hele verden kan føle sig taget imod, velkommen, elsket, tilgivet og opmuntret til at leve Evangeliets gode liv.

Evangeliet er først og fremmest en invitation til at svare Gud... Hvis denne indbydelse ikke lyser op med dragende kraft­ , så står Kirkens moralske lærebygning i fare for at blive et korthus.

På samme måde, som buddet om ”ikke at slå ihjel” ... så bør vi i dag sige ”nej til et økonomisk system, der fører til social udelukkelse og social ulighed”. Et sådant økonomisk system slår ihjel. Det er bydende nødvendigt at få gjort noget ved de strukturelle årsager til fattigdommen. Den sociale ulighed er roden til samfundets onder.

 

Udgivelsesår: 
2014
ISBN: 
978-87-91338-51-9
Forfatter: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager