Derfor tør jeg håbe

49,95 DKK

Derfor tør jeg håbe

I en alder af femoghalvfems år forkynder Billy Graham i denne bog det kristne evangelium med stor styrke og indlevelse. Han har forkyndt det samme budskab gennem mere end halvfjerds år og er lige så klar i mælet i dag, som da han første gang stod frem på en talerstol.

Derfor tør jeg håbe

rummer et eviggyldigt budskab, enkelt og ligefremt, på en gang vidunderligt og udfordrende. Uden at § ryste på hånden taler Billy Graham ind i tiden og fokuserer på, hvor afgørende vigtigt det er at tro på Kristus, og hvilket herligt fremtidshåb evangeliet rækker os. Han taler hjertevarmt og knivskarpt og krydrer sine ord med tankevækkende eksempler og tidløse sandheder.

Håbet vil bjærge os gennem vores usikre fremtid, hvis vi ved troen tager imod håbets Gud. Dette håb er sjælens grundvold, det sikre og faste fundament. I denne bog vil jeg søge at videregive dette mit håb til dig. Det er min bøn, at du vil opleve glæden og freden ved troen på, at der findes en redning at alt det, der knuger og tynger dig; at du må finde ind i et levende håb om frelse.

Billy Graham

Udgivelsesår: 
2013
ISBN: 
978-87-7068-077-6
Forfatter: 
Forlag: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager