Der er så meget vi ikke er nødt til

199,95 DKK

Der er så meget vi ikke er nødt til

Tomas Sjödins tekster tager ofte udgangspunkt i hverdagshændelser, og på en underlig måde sidder man tilbage med en oplevelse af at være blevet klogere på livet. Eller som en læser skrev: ”En god klumme beskriver noget, man allerede vidste, men ikke har tænkt på.” Måske er det derfor, Sjödin er blevet en højt værdsat skribent.

Denne samling klummer fra Göteborgs-Posten indeholder 77 refleksioner, hvor det særligt er tre temaer, der går igen som grundakkorder: Tiden, troen og kærligheden.

Tomas Sjödin tager til genmæle mod præstationssamfundet og alt-vi-skal-nå-før-vi-dør-jaget. Der er så meget, vi ikke er nødt til… Han viser, hvordan troen er et bærende fundament og har at gøre med alle dele af vores liv. Og han beskriver det, han kalder kærlighedens gode krav: de små ting i hverdagen – nærvær, ord og handlinger – der udspringer af og nærer kærligheden.

Om forfatteren:


Tomas Sjödin er forfatter, præst, foredragsholder og en af Göteborgs-Postens faste klummeskrivere. Efter en række mere eller mindre selvbiografiske bøger fik han i 2011 sin romandebut med Tusen olevda liv finns inom mig. Han er en kendt stemme i Sveriges Radios P1. Han bor i Säve ved Göteborg sammen med sin kone Lotta.

Flere af Tomas Sjödins bøger er oversat til dansk, den seneste er Det sker når du hviler, der udkom på Boedal i 2014.

 

 

 

Udgivelsesår: 
2016
ISBN: 
978-87-9306-215-3
Forfatter: 
Forlag: 
Tema: 
Kategori: 
Status: 
Er normalt på lager