Forlagsgruppen Lohse

John

299,95 DKK
SKU: 1348

John

Et år med Johannesevangeliet.

Andagtsbogen »John« hedder sådan, fordi den fører dig igennem Johannesevangeliet – og dermed tæt på verdenshistoriens vendepunkt: Jesus Kristus.

Vanvittige indfald og dyb respekt

Forfatteren forener sine til tider vanvittige indfald med en dyb respekt for det bibelske budskab og en insisteren på at trænge ind i, hvad det betyder for os i dag.

Resultatet er, at man som læser fastholdes og opbygges. Det er på én gang skarpt og skørt, fokuseret og flyvsk på sin helt egen Thomas Teglgaardske facon.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Alle vil jo bare elskes

199,95 DKK
SKU: 1587

Alle vil jo bare elskes

En livstidsfanges historie og en vens tanker

I 2003 deltager Lars Irgens Petersen i en smugleraktion, hvor 13 tons hash sejles fra Marokko til Danmark. I forbindelse med smugleraktionen begår han et nøje planlagt og kynisk drab. Set med menneskelige briller krydser han den grænse, hvor tilgivelse ikke længere synes mulig.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Det enestående liv - Cølibatets evangelium

49,95 DKK
SKU: 1586

Det enestående liv

Som ugift kan det være en stor udfordring at leve bibelsk med sin seksualitet.

Peter Edlef Nissen vil med Det enestående liv pege på det evangelium, der kan ligge i at leve i cølibat – også i vores tid. Heri videregiver han dels en dybere tænkning om cølibatets betydning for kristne i vores tid, dels en lettilgængelig vejledning i at leve i seksuel afholdenhed.

Vil du som enlig leve med kanalen åben for Guds velsignelse, er der noget at hente i cølibatet.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Dyb hvile og dynamisk liv

199,95 DKK
SKU: 1585

Dyb hvile og dynamisk liv

Bjergprædikenen læst langsomt

I den kristne kirke har vi et mærkeligt dobbelt forhold til Jesu bjergprædiken.

Vi er stolte over, at netop vores Herre sagde disse berømte ord. Mange af dem er indgået i sproget – både det kirkelige og det almene – fordi de rammer en nerve. Og fordi de rummer billeder, som sætter sig i os, så vi aldrig glemmer dem. Man kan bare tænke på ordene om splinten i min brors øje og bjælken i mit eget.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Glæden ved at give

40,00 DKK
SKU: 1584

Glæden ved at give

-evangeliet og pengene

Den Gud, som kristne tror på, er en Gud, som velsigner. Han giver, så vi »i alle måder har nok af alt og endda overflod til at gøre godt« (2 Kor 9,8b). Glæden ved at give må derfor have sit udspring i glæden over selv at være mødt med evangeliet.

I første del af »Glæden ved at give« har John Stott fokus på givertjeneste. Han viser, hvordan kristnes gavmildhed er svar på Guds godhed, og hvordan gaven er med til at opbygge Kristi kirke.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 40,00 DKK

Digital Demens

299,95 DKK
SKU: 1577

Digital demens er bogen som forandrer dit forhold til digitale medier – for altid!

Professor Manfred Spitzer er en af Tysklands mest kendte hjerneforskere. Han advarer mod farerne ved særligt børns brug af digitale medier. På baggrund af mange videnskabelige undersøgelser viser han, at intensiv brug af computerspil og online-tjenester ikke blot sløver, men ligefrem nedbryder hjernen. Han skriver engageret og er ikke bange for at få sandheden frem i lyset.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Den kristne forkyndelse

249,95 DKK
SKU: 1574

Den kristne forkyndelse

Teori og praksis fra Bibelen, i historien, til verden

Både forkyndelse og god teologisk forskning er væsentlig for den kristne kirke i det 21. århundrede. Denne bog præsenterer gennem en række artikler en sammenkobling af teologisk forskning med et engagement i teologiens mål, som med god ret kan siges at være forkyndelse.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Kommentar til Romerbrevet

99,95 DKK
SKU: 1573

Kommentar til Romerbrevet

af Leif Andersen. Kommentaren har tidligere været udgivet som en del af Bibelværk for menigheden.

Romerbrevet er den eneste bog i Bibelen, der er bygget op som en regulær, systematisk troslære. Og alligevel bliver det ikke et øjeblik teoretisk, støvet og uvedkommende.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 99,95 DKK

På kanten af paradis

199,95 DKK
SKU: 1572

På kanten af Paradis

Kristen i Tyrkiet med livet som indsats

Tyrkiet var i mange århundreder et kristent kerneområde. I dag bor der mere end 79 millioner mennesker i landet, men kun lidt under en halv procent af befolkningen er kristne, mens 99 % er muslimer.

Officielt er Tyrkiet en sekulær stat med religionsfrihed. Men i praksis forholder det sig anderledes. Det er ikke muligt eller tilladt at drive åbenlys kristen mission, og det kan koste dyrt at være kristen.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse