Forlagsgruppen Lohse

John

299,95 DKK
SKU: 1348

John

Et år med Johannesevangeliet.

Andagtsbogen »John« hedder sådan, fordi den fører dig igennem Johannesevangeliet – og dermed tæt på verdenshistoriens vendepunkt: Jesus Kristus.

Vanvittige indfald og dyb respekt

Forfatteren forener sine til tider vanvittige indfald med en dyb respekt for det bibelske budskab og en insisteren på at trænge ind i, hvad det betyder for os i dag.

Resultatet er, at man som læser fastholdes og opbygges. Det er på én gang skarpt og skørt, fokuseret og flyvsk på sin helt egen Thomas Teglgaardske facon.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Bare sig nej!

199,95 DKK
SKU: 1569

Bare sig nej!

Et personligt opgør med letkøbte svar om køn og identitet

»Din identitet er din seksualitet« eller: »Et sandt kristenliv er lig med at være heteroseksuel«.

Ed Shaw befinder sig i spændingen mellem disse to udsagn. Han er præst i den anglikanske kirke i England og tiltrukket af sit eget køn. Han tror på at Bibelen er Guds inspirerende ord, og derfor har han valgt at leve i cølibat. En livssituation, som udfordrer ham hver dag.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Færdigt arbejde

199,95 DKK
SKU: 1566

Færdigt arbejde

Andagtsbog for præstationsramte piger

»Hvis bare jeg bliver lidt slankere eller lidt brunere eller lidt smukkere. Så bliver livet godt. Eller … er det sådan det er?

Kender du til den slags tanker? Er den pige, du ser i spejlet om morgenen tryg og selvsikker? Måske ikke, men jeg kan love dig, at Gud mener, at du er værdifuld og lige præcis, som du skal være!

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 199,95 DKK

Guds tempel eller Babels tårn

149,95 DKK
SKU: 1565

Guds tempel eller Babels tårn

af Thomas Teglgaard

Hvorfor byggede Noas efterkommere babelstårnet? Hvad var det et symbol på? Og har det overhovedet relevans for os i dag?

Det mener Thomas Teglgaard. Under forberedelserne til romanen »Tårnet i Sinear« undersøgte han grundigt, hvad vi kan vide om Noas efterkommere og deres liv i den sydøstlige del af det nuværende Irak. Og han har fundet mange paralleller til nutiden.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Paulus

49,95 DKK
SKU: 1564

Paulus

Syv bibelstudier over Paulus

Ingen anden enkeltperson blandt mennesker har præget Det Nye Testamente lige så meget som Paulus. I dette hæfte skal vi følge ham i hans tjeneste med dens op- og nedture. Herigennem lærer vi meget om den Jesus, Paulus stod i tjeneste hos. Vi lærer også meget om, hvordan vi selv kan stå i tjeneste hos Jesus.

Som et valgfrit ottende studie, kan man spille Paulus-spillet, hvor man får repeteret rigtig meget fra de syv første samlinger.

 

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 49,95 DKK

Pontius Pilatus

299,95 DKK
SKU: 1563

 

Pontius Pilatus

Bibelhistorisk roman

Da kejser Tiberius udnævner Pontius Pilatus til guvernør i Judæa er det et markant trin op ad rangstigen for den fremadstræbende embedsmand – og et muligt springbræt til endnu højere stillinger i den romerske administration.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Jesus og de jødiske fester

249,95 DKK
SKU: 1537

Jesus og de jødiske fester

Israels festkalender som guide til Det Nye Testamente

I denne flot illustrerede bog gennemgår tidligere præst i Israel, Jan Holm Mortensen, de jødiske fester på Jesu tid og giver nye vinkler på de kendte tekster i Det Nye Testamente.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

Således elskede Gud

149,95 DKK
SKU: 1536

Således elskede Gud

Refleksioner over Bibelens 3,16'ere

For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.
Joh 3,16

Johannesevangeliet kapitel 3 vers 16 er et bibelvers, som rigtig mange kristne kan udenad - og med god grund. Her bliver hele Guds frelsesplan sammenfattet i et enkelt vers. Derfor bliver verset også kaldt for "Den lille bibel".

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 149,95 DKK

Alle gode gerninger - dit arbejde er en tjeneste

249,95 DKK
SKU: 1535

Alle gode gerninger

Dit arbejde er en tjeneste

Er vores arbejde et nødvendigt onde, som vi må stå igennem for at få smør på brødet og have råd til at holde fri? Tværtimod! siger Timothy Keller. Vi er skabt til at arbejde, for herigennem kan vi tjene både Gud og hinanden. Arbejdet som sådan er altså under Guds velsignelse. Det kan ganske vist også være smertefuldt og frustrerende, men det ændrer ikke på, at arbejdet grundlæggende er en god ting.

Keller peger i denne bog på vigtigheden af at se vores arbejde i Guds perspektiv.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 249,95 DKK

I det skjulte

299,95 DKK
SKU: 1499

 I det skjulte

 

Roman af Lynn Austin

Det er ti år siden, Eliza kom til Wyatts Frugtplantage, drevet af en dyb længsel efter et hjem, hvor hun kunne slå rødder. Nu er hun enke på gården med tre små børn, håbløst forgældet og overbevist om, at hun selv må rede alle trådene ud.

Listepris: 0,00 DKK
Pris: 299,95 DKK

Sider

Abonnér på RSS - Forlagsgruppen Lohse